Pressemeddelelse: Giro-stjerner klar til østjyske bakker

Den danske mester Mads Pedersen tager det meste af Trek Segafredos hold fra Giro d’Italia med sig, når han og Niklas Eg stiler til start i cykelløbet Grand Prix Horsens Posten.

Det bliver et hidtil uset stærkt felt, der søndag den 17. juni skal prøve benene af i det kuperede østjyske terræn omkring Ejer Bjerge og Søhøjlandet nordvest for Horsens. Efter en opgradering af løbet til kategori 1.1. i UCI’s løbskalender, er der således åbnet for deltagelse af hold fra sportens øverste hylde.

 

Det har fristet Trek Segafredo-holdet, der stiller med det meste af holdet, der for nylig deltog i Giro d’Italia.  Herunder den regerende danske mester Mads Pedersen og bjergtalentet Niklas Eg, men også med den spurtstærke irske mester Ryan Mullen.

 

Vi er stolte af at kunne præsentere cykelløb på et meget højt niveau, og vi forventer et topmotiveret felt, som i Grand Prix Horsens har én af de sidste muligheder for at pudse formen af forud for de nationale mesterskaber sidst i juni, siger løbsdirektør Søren Vig.

 

Udover Trek Segafredo skal også fremhæves det stærke belgiske Sport Vlaanderen-hold, ligesom det danske landshold stiller med endnu en Giro-rytter i skikkelse af Mads Würz Schmidt samt bronzevinderen fra U23-VM i Bergen, Michael Carbel. 

 

De mere prominente ryttere får dog skarp konkurrence fra et dusin andre hold fra Danmark, Norge, Sverige, Finland, Holland og Belgien.

 

Grand Prix Horsens Posten har start og mål på den stejle Carolinelundsvej midt i Horsens, og der afsluttes med fem omgange på en rundstrækning i det indre Horsens, hvor det bliver rig mulighed for at følge finalen på tæt hold.

 

Med den spektakulære finale på Carolinelundsvej, hvor bl.a. Bjarne Riis tidligere har vundet flere sejre, har vi de ideelle rammer for at skabe Tour-stemning i Horsens, og den hårde afslutning vil sikre, at vi får en værdig vinder, siger løbsdirektør Søren Vig.

 

Hvis man selv har mod på at afprøve det kuperede terræn før de professionelle, afvikles Grand Prix Horsens også samme dag som motionsløb med distancer fra 25 til 135 km.

 

Yderligere informationer vedr. Grand Prix Horsens Posten

Kontakt løbsdirektør Søren Vig, tlf. 2034 6135 eller presseansvarlig Jan Bendtsen tlf. 4076 7559.

rtyrtyrty
Thrane.nu